S-au stabilit locaţiile centrelor de vaccinare din municipiul Constanţa
HomeActualitateS-au stabilit locaţiile centrelor de vaccinare din municipiul Constanţa
Actualitate - Breaking news - 4 săptămâni în urmă

S-au stabilit locaţiile centrelor de vaccinare din municipiul Constanţa

Având în vedere că se apropie cu pași repezi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare împotriva Covid 19, Primăria Municipiului Constanța a început pregătirile pentru ca aceasta să se desfășoare în condiții de siguranță atât pentru personalul medical, cât și pentru persoanele care se vor vaccina.

În Constanța, acțiunea de imunizare se va desfășura la Pavilionul Expozițional și în spitalul modular amplasat pe Stadionul „Portul“, în incinta cărora vor fi amenajate mai multe centre de vaccinare.

Pe lângă asigurarea spațiilor necesare, care vor fi amenajate cu respectarea circuitului unidirecțional (intrări și ieșiri separate), Primăria Constanța va asigurara execuția lucrărilor de compartimentare și branșare a fiecărui centru de vaccinare la rețelele de apă/canalizare și alte utilități. Fiecare sală va fi dotată cu mobilier specific activității de vaccinare: mese speciale, scaune, dar și echipamente și produse pentru asigurarea igienei și curățeniei.

Centrele medicale vor funcționa după ce vor fi evaluate și autorizate de Direcția de Sănătate Publică Constanța.  

Amintim că în cea de-a II-a etapă va fi imunizată populația cu grad ridicat de risc, lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale, iar în etapa a III-a populația generală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Eforie Nord: poliţist înjunghiat de către un bărbat care se manifesta violent

Un echipaj de poliţişti care a intervenit pe o stradă din Eforie Nord, unde un bărbat se m…