Sala plină la conferința susținută de profesorul Dulcan

Profesorul dr. Dumitru Constantin Dulcan a susținut aseară conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim” la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” cu sala plină.

Publicul s-a adunat în număr mare pentru a-l asculta pe reputatul profesor în conferința susținută cu scopul conștientizării puterii gândului.

Printre spectatori s-a aflat și Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. La încheierea discursului, profesorul a răspuns la o serie de întrebări adresate din public, iar Înalt Prea Sfințitul Teodosie a avut și el câteva cuvinte de admirație pentru medicul neurolog, dar și o remarcă: acesta a subliniat faptul că trebuie să existe o corelație între știință și credință.

Profesorul dr. Dumitru Constantin Dulcan susține că modul în care gândim ne poate ajuta să ne prelungim viaţa și să ne vindecăm. Acesta are dublă specializare în neurologie și psihologie și două doctorate în medicină și științe medicale. Este autor a 11 volume de specialitate în domeniul neurologiei, a peste 275 de comunicate și lucrări științifice și a patru brevete de invenție în domeniul acupuncturii.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…