sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Sport Sali, vedetă în Liga Întâi

Sali, vedetă în Liga Întâi

de Andrei Cernat
ENES SALI

La 15 ani, 8 luni și 22 de zile, Enes Sali, mijlocașul Farului, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria primei reprezentative României.

Acesta a intrat pe teren în minutul 82 al partidei Liechtenstein – România 0-2 în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

La ultimul meci al lui Mirel Rădoi pe bancă, Sali a debutat, fiind introdus pe teren în minutul 82 al confruntării cu Liechtenstein, câştigată de România cu 2-0.

Enes Sali și-a stabilit obiectivele pentru perioada următoare.

Până la debutul lui Enes Sali, recordul pentru cel mai tânăr fotbalist care a evoluat pentru echipa naţională îi aparţinea lui Cristi Manea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult