Sălile de fitness, luate cu asalt după sărbători
HomeActualitateSălile de fitness, luate cu asalt după sărbători
Actualitate - Sport - o săptămână în urmă

Sălile de fitness, luate cu asalt după sărbători

După mesele copioase de Crăciun și Revelion, sălile de fitness sunt pline de oameni dornici să scape de kilogramele în plus. Cei care nu s-au năpustit asupra bucatelor pot resufla ușurați în această perioadă. Mai greu este, însă, pentru cei care au ținut să mănânce de toate.

Acum sunt cu gândul numai la slăbit și pentru a le sări în ajutor, antrenorii de fitness și nutriționiștii le oferă soluții, atât în sala de sport, cât și în mediul online

În prima lună din an, numărul clienților care trec pragul sălilor de fitness a crescut semnificativ. Mesele copioase de Crăciun și Revelion înseamnă și câteva kilograme în plus. Majoritatea constănțenilor au ales să meargă la sală în perioada aceasta, ca să revină la forma dinaintea sărbătorilor. La sală vin și cei pentru care sportul a devenit un mod de viață.

Pentru a scăpa mai ușor de kilogramele în plus, specialiștii recomandă exerciții cu greutăți. Pentru începători sunt recomandate antrenamentele mai ușoare, chiar dacă cele de intensitate crescută sunt mai eficiente.

Specialiștii spun că sportul este esențial pentru o viață sănătoasă și echilibrată, iar dacă timpul nu le permite oamenilor să ajungă la sală, aceștia se pot antrena singuri, acasă, sau pot opta pentru mișcarea în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Navigatorii nu sunt prinși în Programul Național de Vaccinare

Navigatorii nu sunt înregistrați în Registrul General de Evidență al Salariaților – …