marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Săltat de mascați după o postare pe Facebook

Săltat de mascați după o postare pe Facebook

de Redacția Dotto

Suprinză cu cătușe în zorii zilei pentru un cunoscut interlop din Constanța.

Acesta a fost săltat de mascați după ce a postat pe Facebook un filmuleț în care înjură și amenință un polițist de la Secția 5.

Acesta este filmulețul în care tânărul de 25 de ani, cunoscut interlop din Constanța adresează injurii și amenințări la adresa unui polițist din cadrul Secției 5. La scurt timp după ce a fost vedetă pe Facebook tânărul a fost vizitat de polițiștii de la Biroului de Investigații Criminale și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care l-au luat pe sus și l-au dus la audieri.

Pentru filmulețul postat pe Facebook, procurorii de pe lângă Judecătoria Constanța, care s-au autosesizat îl cercetează pe tânărul interlop pentru ultraj, faptă care se pedepsesște cu până la patru ani de închisoare, potrivit Codului Penal.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult