Salvat de un medic al Armatei SUA

Intervenție contra cronometru, astăzi, în stațiunea Olimp. Un bărbat care a fost la un pas de înec a fost salvat de o doctoriță a Armatei Americane, româncă, la origine. Femeia l-a rescurcitat imediat ce salvamarii l-au scos din apă și l-au adus la mal.

Turiștii care au asistat la toată scena sunt revoltați însă pentru că elicopterul SMURD care a venit să îl preia nu a putut ateriza pe nisip, iar medicii chemați în ajutor au fost nevoiți să alerge cu aparatura în spate sute de metri până să ajungă la victimă.

Alarma a fost dată cu puțin înainte de prânz, când salvamarii au observat în apă, în dreptul vilelor de protocol de la Olimp un bărbat în pericol. Salvatorii l-au adus la mal în stop cardio respirator, iar norocul a făcut ca pe plajă să se afle chiar în acel moment și o doctoriță, care i-a acordat primul ajutor. Femeia este medic al Armatei Statelor Unite, originară din Arad.

Turiștii care făceau plajă în zonă și au văzut operațiunea de salvare sunt revoltați însă pentru că elicopterul chemat în ajutor nu a putut ateriza pe plaja de protocol, aproape de victimă, iar medicii au fost nevoți să alerge sute metri cu echipamentele de salvare în spate.

Oamenii și-au declanșat furia și pe rețelele de socializare, care au fost inundate de mesaje de revoltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…