marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Salvatori din pasiune

Salvatori din pasiune

de Andreea Bălan

30 de tineri se alătură echipajelor de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“. Voluntarii din cadrul ISU vor intra în programul național „Salvatori din Pasiune“, care se derulează din 2016.

Aceștia au absolvit cursul de inițiere, iar în perioada următoare, vor participa la activitățile de practică planificate la nivelul unității și la cursurile de dezvoltare a competențelor, pentru a se integra în echipajele de intervenție. O parte dintre voluntari au lucrat deja în spitalele din județul Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult