marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Salvezi o viață și mergi gratuit la festival

Salvezi o viață și mergi gratuit la festival

de Redacția Dotto

Donezi sânge și primești bilet la cel mai așteptat festival de muzică al verii. Este campania pe care Centrul Regional de Transfuzii Constanța o desfășoară în parteneriat cu NEVERSEA, în acest weekend.

Cea de-a noua ediție a campaniei îi recompensează cu un bilet în prima zi de festival pe tinerii pasionați de distracție și muzică bună, care au înțeles cât de important este să doneze sânge.

De Ziua Donatorului, peste 150 de constănțeni au ales doneze pentru cei care se luptă cu boli crunte. Medicii spun că numărul este redus aproape la jumătate, comparativ cu anii trecuți, iar cei care donează sunt din ce în ce mai puțini. În urmă cu două zile, numărul donatorilor constănțeni a scăzut drastic.

Procedura de donare și condițiile pentru cei care vor să doneze se găsesc pe site-ul Centrului de Transfuzii din Constanța. Medicii sfătuiesc ca donarea de sânge să fie făcută constant, la interval de trei luni.

Cei care doresc să doneze în schimbul unui bilet de o zi la festival o pot face mâine

în intervalul 08:00 – 14:00, pe Bulevardul Tomis, nr. 437, în Palazu Mare. Pe lângă acces la festival, donatorii vor primi și tichete de cumpături în valoare de 50 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult