Salvezi o viață și mergi gratuit la festival

Donezi sânge și primești bilet la cel mai așteptat festival de muzică al verii. Este campania pe care Centrul Regional de Transfuzii Constanța o desfășoară în parteneriat cu NEVERSEA, în acest weekend.

Cea de-a noua ediție a campaniei îi recompensează cu un bilet în prima zi de festival pe tinerii pasionați de distracție și muzică bună, care au înțeles cât de important este să doneze sânge.

De Ziua Donatorului, peste 150 de constănțeni au ales doneze pentru cei care se luptă cu boli crunte. Medicii spun că numărul este redus aproape la jumătate, comparativ cu anii trecuți, iar cei care donează sunt din ce în ce mai puțini. În urmă cu două zile, numărul donatorilor constănțeni a scăzut drastic.

Procedura de donare și condițiile pentru cei care vor să doneze se găsesc pe site-ul Centrului de Transfuzii din Constanța. Medicii sfătuiesc ca donarea de sânge să fie făcută constant, la interval de trei luni.

Cei care doresc să doneze în schimbul unui bilet de o zi la festival o pot face mâine

în intervalul 08:00 – 14:00, pe Bulevardul Tomis, nr. 437, în Palazu Mare. Pe lângă acces la festival, donatorii vor primi și tichete de cumpături în valoare de 50 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…