Samsung confirmă oficial evenimentul de lansare Galaxy S21 pentru 14 Ianuarie
HomeActualitateSamsung confirmă oficial evenimentul de lansare Galaxy S21 pe data de 14 Ianuarie
Actualitate - Media - 2 săptămâni în urmă

Samsung confirmă oficial evenimentul de lansare Galaxy S21 pe data de 14 Ianuarie

Samsung va anunța oficial cea mai recentă gamă de telefoane emblematice Galaxy – despre care se spune că ar fi Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra – pe 14 ianuarie. Compania a confirmat prin invitații la un nou eveniment Galaxy Unpacked. Sloganul: „Bine ați venit la Epopeea de zi cu zi”. Evenimentul va începe la 14:00 ora României.

Se așteaptă ca aceștia să anunțe trei noi smartphone-uri la eveniment, succesorii liniei Galaxy S20 de anul trecut: o pereche de telefoane S21 și S21 Plus (care se așteaptă să fie în mare măsură similare, cu excepția dimensiunilor) și un S21 mai premium Model ultra care va oferi specificații și camere de filmat chiar mai bune, similar cu omologul său din 2020, pe lângă un afișaj curbat și suport pentru stylusul S-Pen de la Samsung.

Nu există multe de colectat din videoclipul de prezentare a evenimentului pe care îl puteți viziona în partea de sus a acestei postări, care pare a fi pur și simplu modulul camerei Galaxy S21 plutind în interiorul unui cub translucid. Dar practic fiecare detaliu al acestor noi telefoane pare să se fi scurs deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

CIA: demisie la vârf

CIA a anunţat, pe contul de Twitter, demisia directoarei, care a transmis că „a fost…