marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News “Sancționate” cu flori

“Sancționate” cu flori

de Redacția Dotto

Flori, cafea și sfaturi preventive. Acestea au fost sancțiunile primite de la polițiști de doamnele și domnișoarele care au tranzitat județul Constanța, azi, de 8 Martie.

Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității le-au invitat astăzi, pe participantele la trafic, la o mică pauză de cafea. Odată cu recomandările pentru prevenirea evenimentelor rutiere, șoferițele au fost întâmpinate și cu lalele albe, băuturi calde și pliante cu informații utile sau recomandări preventive, pentru a ajunge în siguranță la destinație.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult