Sancționați pentru lipsa de civilizație

Peste 160 de mii de lei au scos din buzunare constănțenii, persoane fizice și juridice, care nu au respectat regulile de depozitare a gunoiului din propria gospodărie sau propriul sediu.

Săptămâna trecută, polițiștii locali au verificat respectarea legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor. Oamenii legii au monitorizat modul în care acestea predau gunoiul menajer către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de colectare sau dacă proprietățile sunt îngrijite corespunzător.

Nu mai puțin de 238 de sancțiuni contravenționale au fost date pentru murdărirea carosabilului sau a drumului public cu diverse materiale/substanțe, scoaterea deșeurilor menajere în ziua de colectare în alte tipuri de recipiente decât europubele, abandonarea/depozitare necorespunzătoare a gunoiului pe domeniul public, neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces. Pe lângă sancțiuni date, polițiștii locali au stabilit și măsuri pentru rezolvarea situațiilor constatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…