SANITAS: Proteste la început de 2021
HomeActualitateSANITAS: Proteste la început de 2021
Actualitate - News - 2 săptămâni în urmă

SANITAS: Proteste la început de 2021

Sanitas anunță acțiuni de protest. Sindicaliștii din Sănătate sunt nemulțumiți de înghețarea salariilor în acest an, acuzând Guvernul de încălcarea legii.

După mai multe scrisori către instituțiile Statului, dar și o petiție online, acțiunile de protest continuă urmând a fi pichetate și sediile mai multor ministere.

Refuzul Guvernului de a respecta legea şi de a acorda salariile cuvenite pentru anul 2021 salariaţilor din Sănătate şi Asistenţă socială reprezintă o jignire la adresa efortului pe care fiecare dintre aceştia îl depune zi de zi la locul de muncă, de mai bine de 11 luni”, se arată într-un comunicat al federației Sanitas.

Discriminările privind sporurile acordate anumitor cadre medicale din linia 1 la Spitalul Județean Constanța complică situația.

Federaţia Sanitas va continua să organizeze forme de protest legale, în această perioadă, pentru susţinerea şi soluţionarea revendicărilor membrilor de sindicat.

Federația Solidaritatea Sanitară este o organizație reprezentativă la nivelul sectorului de Sănătate, având peste 25.000 de membri salariați. Acțiunile federației sunt desfășurate pentru apărarea și promovarea drepturilor lucrătorilor din sectorul sanitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Navigatorii nu sunt prinși în Programul Național de Vaccinare

Navigatorii nu sunt înregistrați în Registrul General de Evidență al Salariaților – …