joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Săptămână magică la Teatrul de Copii

Săptămână magică la Teatrul de Copii

de Redacția Dotto

Teatrul „Căluțul de Mare” din Constanța invită copiii la o săptămână plină de spectacole magice. Marți, cei mici vor putea urmări povestea „Rățușca cea urâtă”, iar miercuri, copiii mai mari se vor bucura de „Motanul încălțat”. Punctul culminant al săptămânii îl reprezintă însă premiera spectacolului „Micul Prinț”, care va avea loc vineri, pe 31 mai. De Ziua Internațională a Copilului, la Pavilionul Expozițional Constanța, va avea loc „Parada personajelor de basm”, urmată de spectacolul „Privighetoarea”, cu acces liber pentru toți. Duminică, echipa teatrului va duce magia „Privighetorii” la Târgoviște, în cadrul Festivalului Copiilor Animație, încheind astfel o săptămână dedicată bucuriei și imaginației.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult