Jean-Constantin

Este săptămână premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”! Encanto, House of Gucci/Casa Gucci, Resident Evil:Welcome to Raccoon City/ Resident Evil:Bun venit în Racoon City, și Un triomphe/Succes de public sunt numele proiecțiilor mult așteptate, la sfârșit de Noiembrie.


Encanto ne spune povestea unei fete din Columbia, Mirabel, care se se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei, care nu posedă puteri magice. Produs de Walt Disney Animation Studios, filmul de animație 3D ne transpune într-un sat magic din Columbia. Sâmbătă (27 noiembrie) și duminică (28 noiembrie) de la ora 11:00 ruleaza Encanto dublat, iar de la ora 13:00 cu subtitrare. Iubitorii filmului european sunt așteptați la comedia franceză Un triomphe/Succes de public. Inspirat din fapte reale, lungmetrajul a obținut premiul “Cea mai bună comedie” (European Comedy) la European Film Awards. Comedia lui Emmanuel Courcol poate fi văzută vineri, 26 noiembrie de la ora 17:00 si duminică, 28 noiembrie de la ora 15:00.


Resident Evil:Welcome to Raccoon City/ Resident Evil:Bun venit în Racoon City rulează la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin vineri, 26 noiembrie, la ora 19:00 și duminică, 28 noiembrie la ora 17:00. Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. Însă compania a lăsat în urmă o moștenire monstruoasă. Iar atunci când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic.


Mult așteptatul House of Gucci/Casa Gucci a sosit! Produs de MGM, si cu regia semnată Ridley Scott, lungmetrajul are o distribuție de renume: Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Lady Gaga și Jack Huston. Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control. Sâmbătă, 27 noiembrie de la ora 15:00 și duminică, 28 noiembrie, de la ora 19:10 sunteți așteptați la cel mai glamuros film al anului.
Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.


Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Seară de gală la Constanța

Reprezentație de excepție oferită în acest weekend la Constanța de Orchestra Simfonică Buc…