“Șarade” cu parfum de lavandă

Proiecție – eveniment în cadrul Festivalului Lavandei de la Pecineaga. Publicul amator de experiențe culturale inedite este așteptat, departe de zgomotul și agitația urbană, la proiecția filmului Șarada în decorul natural, proaspăt și înmiresmat oferit de lanul de lavandă.

Cinefilii vor avea prilejul să vizioneze Șarade, o comedie americană clasică, din care nu lipsesc momentele romantice și nici suspansul. Pelicula va rula vineri, 30 iunie, începând cu ora 21:30. Intrarea va fi liberă.

Filmul în regia lui Stanley Donen a reprezentat imaginea iconică a cinematografiei americane din anii `60, când a câștigat simpatia aproape unanimă a publicului vremii, dar este revăzută cu aceeași plăcere și astăzi. Cu o intrigă demnă de James Bond, ,,Șarade’’ este o poveste palpitantă în care identitatea protagonistului, Cary Grant, se schimbă de la o clipă la alta.

Regina Lampert, interpretată de Audrey Hepburn, este o tânără văduvă urmărită de presupuşii ucigaşi ai soţului ei, trei foşti spioni militari. Aceștia sunt gata de orice pentru a recupera averea furată de domnul Lampert. Totuşi, după cum o sugerează şi titlul, în ,,Șarade’’ nimic sau, mai bine spus, nimeni nu este ceea ce pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…