joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Sărbătoare de poveste de Ziua Copilului, la Pavilionul Expozițional Constanța

Sărbătoare de poveste de Ziua Copilului, la Pavilionul Expozițional Constanța

de Redacția Dotto

O zi de neuitat pentru sute de copii care au sărbătorit 1 iunie în cel mai frumos mod posibil! Parada personajelor de basm, teatru, concertul susținut de Bibi, ansambluri folclorice și numeroase ateliere de creație au transformat Pavilionul Expozițional Constanța într-un tărâm magic al copilăriei.

Evenimentul a fost deschis de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret ,,Căluțul de Mare’’, cu o paradă a personajelor de basm și spectacolul ,,Privighetoarea’’. Au urmat momente artistice susținute de talentații cursanți ai Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada”, de la clasele Canto muzică ușoară, Muzică populară instrumente si Arte vizuale.  Distracția a ținut până seara, când pe scenă a urcat Bibi, artista care lansează hit după hit și una dintre preferatele copiilor și adolescenților din România. Accesul publicului a fost gratuit!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult