vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Sărbătoare periculoasă la final de an școlar

Sărbătoare periculoasă la final de an școlar

de Redacția Dotto

Mai mulți absolvenți de liceu au decis să sărbătorească într-un mod periculos finalul de an școlar. Cu claxoane prelungite și țipând de bucurie, ei au ales să își exprime entuziasmul ieșiți pe geamurile mașinilor, cocoțați pe portiere și chiar pe turelele unor autoturisme luxoase. Iată imaginile.

Pentru a fi văzuți, aceștia au făcut mai multe ture în centrul orașului. O decizie riscantă atât pentru ei, cât și pentru ceilalți șoferi. Deși entuziasmul tinerilor la final de an școlar este de înțeles, acesta nu ar trebui să depășească limitele  legii, spun reprezentanții poliției.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult