vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Sărbătoarea absolvenților la UMC Constanța

Sărbătoarea absolvenților la UMC Constanța

de Ileana Gheorghiu
Sărbătoarea absolvenților la UMC Constanța
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Universitatea Maritimă din Constanța împreună cu Liga Studenților UMC și-a sărbătorit absolvenții promoției 2021. 397 de tineri care au încheiat cu succes studiile universitare de licență și-au primit diplomele în prezența profesorilor, părinților și prietenilor, vizibil emoționați.

O parte însemnată a absolvenților din promoția 2021 a beneficiat de stagii de practică la sediul instituțiilor partenere ale Universității, proaspeții absolvenți având deja asigurat viitorul. La finalul ceremoniei de absovire, președintele Senatului UMC, profesorul Cornel Panait le-a spus studenților că este mândru de parcursul lor în cadrul Universității și le-a urat mult succes în carieră.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult