vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Sărbătoarea alb-albastră pe stadionul Mihail Naca din Constanța

Sărbătoarea alb-albastră pe stadionul Mihail Naca din Constanța

de Redacția Dotto

Pe 21 iunie, la ora 19.00, stadionul Mihail Naca din Constanța va găzdui un eveniment special – un meci demonstrativ de fotbal între FC Farul, echipa care a promovat în Liga 1 în 2001, și SSC Farul, formație înființată de suporterii fariști.

Pe data de 21 iunie, la ora 19.00, stadionul Mihail Naca din Constanța va fi martorul unei sărbători speciale, denumită „Sărbătoarea alb-albastră”. Echipa FC Farul, care a promovat în Liga 1 în anul 2001 după o dublă infernală cu FCM Bacău, va disputa un meci demonstrativ împotriva echipei SSC Farul, înființată de suporterii constănțeni.

Georges Muzaca, organizatorul evenimentului, a subliniat că ideea acestui meci a venit de la jucători, dorind să retrăiască momentele de glorie din 2001. Cosmin Mocanu, unul dintre titularii de atunci, a primit un tricou oficial, deși nu va putea participa la eveniment din cauza obligațiilor de serviciu în Germania.

Evenimentul promite să fie unul de neuitat, cu tribunele pline de suporteri entuziaști, celebrând istoria și spiritul Farului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult