joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Șase adolescenți din Constanța au uimit NASA

Șase adolescenți din Constanța au uimit NASA

de Redacția Dotto

Șase adolescenți din Constanța au uimit America. Elevi în clasa a șaptea la Liceul Traian, aceștia i-au surprins pe cercetătorii de peste ocean cu proiectul lor inovator: o seră pentru cultivarea de soia, destinată viitorilor locuitori și cercetători de pe Planeta Marte. După cinci luni de muncă, eforturile lor au fost răsplătite cu premiul întâi la prestigioasa Competiție Internațională NSS din Statele Unite, unde au concurat cu 225 de echipe din întreaga lume. Iată-i pe acești copii extraordinari, în legătură cu noi prin videocall. Bun găsit!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult