vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Șase elevi din Constanța au uimit NASA

Șase elevi din Constanța au uimit NASA

de Redacția Dotto

Șase adolescenți din Constanța au impresionat America. Sunt elevi în clasa a șaptea ai Liceului Traian și i-au uimit pe cercetătorii de peste ocean cu proiectul lor. Este vorba despre o seră în care să se cultive soia pentru posibilii locuitori și cercetători ai Planetei Marte. Cinci luni au lucrat la acest proiect, iar la final au fost răsplătiți cu premiul întâi la prestigioasa Competiție Internațională NSS din Statele Unite, unde au concurat cu 225 de echipe din toată lumea. Vi-i prezentăm și noi pe acești copii minunați. Ei sunt încă în Statele Unite.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult