Scandal în Tulcea: patru bărbați s-au lovit cu pumnii și picioarele

Duminică, 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Posturilor Topolog și Ciucurova din județul Tulcea au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe strada Codrului din localitatea Topolog, are loc un scandal.

În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând patru bărbați care, în urma unui conflict spontan, s-au lovit cu pumnii și picioarele.

În aceeași seară, doi dintre cei menționați au tulburat ordinea și liniștea publică, în sensul că ar fi aruncat cu pietre în curtea unei locuințe, au deteriorat un gard din panouri de tablă și ar fi îndoit porțile de acces de la un imobil, folosind obiecte contondente (bâte și topoare). De asemenea, ar fi sustras un cal ce se afla pe strada Codrului din localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, au procedat la reținerea unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Topolog, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…