joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Scandal la Corbu. Faza pe denunțuri la DNA

Scandal la Corbu. Faza pe denunțuri la DNA

de Redacția Dotto

Un conflict mocnit în Primăria Corbu, care a ajuns până la DNA, urmează să fie îngropat acum chiar de principalii săi protagonisti. Primarul si viceprimarul din Corbu s-au dusmanit si s-au si reclamat la Direcția Anticorupție, cand erau in tabere politice diferite. Primarul la PMP, viceprimarul la PSD. Într-un denunt semnat în noiembrie 2022, viceprimarul Vasile Halici le spune procurorilor anticoruptie ca seful sau, primarul Luminare, a intocmit un contract de finantare ANL pe care-l suspecteaza a fi fals. Tot primarul este acuzat de Halici că ar fi atribuit cu dedicație serviciile juridice ale Primariei, un contract de 4o.ooo lei lunar,  fara ca sa respcte procedura de atribuire. Lumânare mai este acuzat și că ar fi derulat studii de fezabilitate fara nicio utilitate și ar fi cumpărat un tractor second hand la un preț mult exagerat. Primarul mai este acuzat și de externalizarea serviciul Achizitii Publice catre o firma privata, desi in aparatul Primariei avea salariati care se puteau ocupa de asa ceva. Contactat de DOTTO TV, viceprimarul Halici, s-a făcut că a uitat cele reclamate, fiind forte deranjat de întrebările noastre.

Contactat pentru aceeași speță, primarul a declarat ieri că nu poate vorbi pe motiv că este la o înmormântare. Ne-a rugat să revenim astăzi, când nu a mai răspuns însă la telefon.

Nu este de mirare ca viceprimarul bate in retragere. Anul acesta, cel pe care el l-a reclamat la DNA, candideaza din nou la Primarie de data ata pe listele PSD. Daca va castiga din nou fotoliul de edil, va deveni coleg de partid cu viceprimarul, iar dusmania interna, nu da bine in Partid.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult