Scandal la Palatul Copiilor din Constanța!
HomeNewsScandal la Palatul Copiilor din Constanța!
News - marți 8 decembrie 2020

Scandal la Palatul Copiilor din Constanța!

Scandal la Palatul Copiilor: Președinții secțiilor de votare au tremurat ieri în frig câteva ore! După ce s-au numărat buletinele, președinții fiecărei secții de votare au mers și au predat, în toiul nopții, sacii cu voturi la primării. Dimineață le-au preluat și au mers la Palatul Copiilor, pentru a le preda reprezentanților Biroului Electoral Județean. Însă, mulți au așteptat câteva ore bune în frig. Doar două persoane au primit sacii cu voturi, pentru că nu mai exuistau nici nici formulare de predare.

Spiritele s-au încins și mai mulți reprezentanți ai birourilor electorale din secțiile de votare din județul Constanța au început să vocifereze, nervii fiind întinși la maximum, din cauza așteptării în frig. Aceștia s-au plimbat cu sacii cu buletinele încă de dimineață, din localitățile unde au fost desemnați ca președinți ai secțiilor de votare la Instituția Prefectului – Județului Constanța, unde au predat procesele-verbale de numărare a voturilor, iar apoi la Palatul Copiilor, unde așteptau nerăbdători să îi predea.

La Prefectură operatorii de calculator au predat tabletele, deși inițial fuseseră anunțați că au la dispoziție cinci zile pentru asta. Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, s-a răzgândit, însă, și toți operatorii din tot județul a trebuit să le predea ieri, 07.12.2020. Apoi au însoţit preşedinţii secţiilor de votare la Palatul Copiilor pentru a preda buletinele de vot şi celelalte materiale. La Palatul Copiilor au ajuns și două dube cu jandarmi, care încearcă să calmeze spiritele.

Abia în jurul orei 16.30 a revenit totul la normal. Au fost aduse formularele de predare și președinții secțior de votare au continuați să predea sacii cu buletinele de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Administratorii de terase, amendați în Constanța

A plouat cu amenzi la sfârșitul săptămânii trecute la Constanța după ce proprietarii mai m…