luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Scandalagiu dat pe mâna poliției

Scandalagiu dat pe mâna poliției

de Andreea Bălan
Scandalagiu dat pe mâna poliției
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Scene incredibile în stațiunea Mamaia în urmă cu câteva seri. Un tânar, cazat într-un complex rezidential de lux situat în nordul stațiunii Mamaia s-a filmat aruncând cu scaune și pahare de la etajul imobilului unde se afla. Imaginile au ajuns la poliție iar individul a fost identificat.Iar acesta a fost doar începutul. Individul și-a luat prietenii și a ieșit pe străzile din stațiune, a umilit un copil care cerșea, iar mai apoi le-a cerut unor tinere fără adăpost să iși omoare copiii pe care îi țineau în brațe contra unei sume de bani. Evident că femeile l-au refuzat și au plecat din calea individului.


Toate aceste evenimente nefericite au fost filmate. În clipurile video bărbatul se laudă cu vânătăile iubitei și cum explică faptul că el are un apartament în valoare de 300.000 de euro, super mașină și bani. Într-o alta seară, îl umilește pe un tânăr, invitat și la o petrecere, iar la un moment îi aruncă ochelarii de la balcon.Videoclipurile cu faptele individului s-au rostogolit pe internet, stârnind indignarea privitorilor care le-au trimis și la Poliție. Oamenii legii l-au identificat pe bărbat. Îl cheamă Cristian Vlad Oboziuc, face sport de contact și deține un club de videochat în București.

Specialistii spun că un astfel de compartament este specific unei persoane sociopate.

Dacă persoanele care au avut de suferit din cauza individului vor depune plângere, atunci se va alege cu dosar penal pentru tulburarea linistii și ordinii publice și distrugere si ar putea ajunge în arest.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult