Scandalagiu dat pe mâna poliției

Scene incredibile în stațiunea Mamaia în urmă cu câteva seri. Un tânar, cazat într-un complex rezidential de lux situat în nordul stațiunii Mamaia s-a filmat aruncând cu scaune și pahare de la etajul imobilului unde se afla. Imaginile au ajuns la poliție iar individul a fost identificat.Iar acesta a fost doar începutul. Individul și-a luat prietenii și a ieșit pe străzile din stațiune, a umilit un copil care cerșea, iar mai apoi le-a cerut unor tinere fără adăpost să iși omoare copiii pe care îi țineau în brațe contra unei sume de bani. Evident că femeile l-au refuzat și au plecat din calea individului.


Toate aceste evenimente nefericite au fost filmate. În clipurile video bărbatul se laudă cu vânătăile iubitei și cum explică faptul că el are un apartament în valoare de 300.000 de euro, super mașină și bani. Într-o alta seară, îl umilește pe un tânăr, invitat și la o petrecere, iar la un moment îi aruncă ochelarii de la balcon.Videoclipurile cu faptele individului s-au rostogolit pe internet, stârnind indignarea privitorilor care le-au trimis și la Poliție. Oamenii legii l-au identificat pe bărbat. Îl cheamă Cristian Vlad Oboziuc, face sport de contact și deține un club de videochat în București.

Specialistii spun că un astfel de compartament este specific unei persoane sociopate.

Dacă persoanele care au avut de suferit din cauza individului vor depune plângere, atunci se va alege cu dosar penal pentru tulburarea linistii și ordinii publice și distrugere si ar putea ajunge în arest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…