PET-ul

La Constanța, a început campania ”Schimbă PET-ul cu biletul”. Este un demers unic în România, care va permite tuturor turiștilor care vor veni anul acesta la mare, dar și constănțenilor să circule cu mijloacele în transport în comun, plătind cu PET-uri sau doze de aluminiu. Startul campaniei a fost dat în această dimineață de Primarul Constanței, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu împreună cu președintele Asociației Act for tomorow, Andrei Coșuleanu.

Campania este o premieră pentru România și are un dublu rol: să ne încurajeze să folosim transportul în comun și să promoveze colectarea și reciclarea deșeurilor.

Campania „Schimbă PET-ul cu biletul” poartă semnătura Primăriei Constanța și a asociației Act for Tomorrow. Iar sprijin au oferit și reprezentanții Federației Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța.

Constănțenii au apreciat ideea și au adus PET-uri încă de la primele ore ale dimineții.

Toate PET-urile colectate în cadrul campaniei vor fi duse la fabricile de reciclare din Constanța, iar costul biletelor de transport este suportat integral de către partenerii privați ai acestei campanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…