sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Screening pentru depistarea tuberculozei

Screening pentru depistarea tuberculozei

de Redacția Dotto

Campania gratuită pentru depistarea precoce a tuberculozei a ajuns la Agigea. În cadrul acestei campanii se pot testa persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu domiciliul în Agigea, cu excepția gravidelor și a persoanelor care au mai făcut investigații imagistice, în ultimele 6 luni.

În cazul în care medicul observă modificări pulmonare, acesta va recomanda pacienților investigații suplimentare de specialitate și va anunța medicul de familie. Toți cei care doresc să se testeze sunt așteptați în curtea Casei de Cultură din Agigea, cu o programare prealablă. Testarea este posibilă datorită sprijinului acordat DSP de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult