marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Se antrenează să cucerească Kilimanjaro

Se antrenează să cucerească Kilimanjaro

de Andreea Bălan
cucerească

Norris Măgeanu, șeful Federației de Automobilism Sportiv are o pasiune ascunsă: expedițiile montane pline de adrenalină. Vrea să urce pe cele mai înalte vârfuri de pe cele șapte continente.

După ce urcat pe cel mai înalt munte din America de Sud, Aconcagua, la început acestui ani îl va explora pe cel din Africa.

Până acum, Norris a explorat toți munții din România, dar experiența vieții a trăit-o în urmă cu 6 ani.

„Am urcat la Aconcagua. Mai aveam 60 de metri până în vârf, după cum ne arăta altimetrul. Bine, Aconcagua are 6960 de metri, o înălțime considerabilă, e cel mai înalt din America de Sud din Emisfera Sudică”

Fostul pilot de raliuri are o teorie pe care vrea să o și pună în practică.

El se pregătește pentru următorul munte pe care vrea să ajungă la începutul anului 2022.

„Voi merge pe Kilimanjaro”

Pentru asta, Norris se antrenează zilnic!

„Nu este zi în care să nu fac sport, mă mișc mult”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult