duminică, 14 aprilie, 2024
Home Evenimente Se apropie Noaptea Muzeelor

Se apropie Noaptea Muzeelor

de Andreea Bălan

Se apropie Noaptea Muzeelor! Sâmbătă, Muzeul de Artă Populară Constanța vă așteaptă să-l vizitați între orele 20:00-24:00.

Veți avea parte de tururi ghidate, în cadrul cărora vor descoperi satul tradiţional românesc, prin intermediul expoziţiei permanente „Arta populară din România” şi a expoziţiei temporare „Interiorul ţărănesc de sărbătoare”. Mai puteți admira colecţiile de artă populară românească: ceramică, port popular, scoarţe, ţesături pentru decorul interiorului, lemn, metal, icoane pe lemn şi pe sticlă, mobilier ţărănesc. Majoritatea acestor obiecte sunt piese de valoare excepţională a patrimoniului cultural-naţional, fiind clasate în categoria TEZAUR. Noaptea Muzeelor 2022 – ediția a XVIII-a, va fi cu un program extins chiar şi până dimineaţa. Muzeele, aflate sub patronajul Consiliului Județean Constanța, le vor oferi constănțenilor o noapte de neuitat cu expoziții și evenimente inedite.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult