sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Se caută recenzori

Se caută recenzori

de Redacția Dotto

Se caută recenzori pentru colectarea datelor în teren. Primăria Municipiului Constanța încheie contracte de prestări servicii pentru recenzorii care vor realiza colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din municipiul Constanța.

Cei selectați vor participa la o instruire de specialitate, apoi vor colecta datele în teren printr-un interviu luat cetățenilor recenzați. Cei dornici trebuie să știe că sunt niște condițiii de participare, printre care vîrsta minimă de 18 ani, studii medii absolvite, să nu aibă cazier judiciar, să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete și să aibă abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată, dar și disponibilitate de a lucra în weekend. Recenzarea prin interviu de către recenzor are loc în perioada în 16 mai -17 iulie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult