marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Se caută vinovatul

Se caută vinovatul

de Andreea Bălan

Simona Halep este în așteptarea deciziei finale a Federației Internaționale de Tenis.

Constănțeanca a făcut o călătorie în Elveția unde a încercat să contacteze şi alţi avocaţi care să o reprezinte alături de echipa pe care o are deja. De alftel, Halep ar putea ajunge în cele din urmă tot în Elveţia, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, acolo unde un judecător i-a indicat portiţa de scăpare, care implică găsirea unor vinovaţi şi modificarea pedepsei, în cazul în care are probe solide că a ingerat substanţa fără să ştie şi că i-a fost recomandată de o altă persoană. Suspendată provizoriu în urma unor rezultate pozitive la testul anti-doping de la turneul de Grand Slam US Open 2022, tenismena constănțeană Simona Halep se menține pe locul 10 în clasamentul mondial.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult