joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Se continuă procesul de reabilitare a carosabilului de pe strada Micșunelelor

Se continuă procesul de reabilitare a carosabilului de pe strada Micșunelelor

de Redacția Dotto

După ce zona carosabilă a fost recondiționată cu asfalt pe tronsonul cuprins între strada Mugurului și aleea Pandurului, echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe porțiunea cuprinsă între aleea Pandurului  și strada Amurgului, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, până la ora 16:00. După finalizarea procesului de asfaltare a carosabilului vor fi aplicate marcajele rutiere.

”Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a permite accesul utilajelor. De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.”

au transmis reprezentanții Primăriei Constanța

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult