miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Se dă cu kartul electric … la doar 10 ani

Se dă cu kartul electric … la doar 10 ani

de Redacția Dotto

Vă spunem în continuare povestea unui mic campion, Dominic. Băiețelul face karting electric de la 5 ani, are un canal cu povești pentru cei mici și participă la campanii unde îi ajută pe copiii nevoiași.

Dominic Nicolaie  are 10 ani și s-a îndrăgostit de karting electric pe vremea când avea doar 5 și tatăl său l-a dus pe pistă.

„Până acum am participat la multe concursuri, de trei ori am luat locul doi și de patru ori, locul trei”

Micuțul se pricepe nu doar să piloteze kartul, ci este și un adevărat povestitor! Mama lui s-a gândit ca din pasiunea băiatului să aibă și alți copii de învățat!

Băiatul redă în felul său poveștile copilăriei. Punguța cu 2 bani, Capra cu 3 iezi și Sarea în Bucate, sunt doar câteva dintre ele. Dominic dezvăluie și de unde a prins darul poveștilor.

Micuțul, care citește câte 35 de pagini dintr-o carte în fiecare zi, are și o poveste preferată.

Dominic mai are o calitate de care părinții săi sunt mândri! Îi place să dăruiască! În fiecare toamnă, înainte să înceapă anul școlar, micul pilot participă la campania „Zâmbetul din cutie”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult