Home News Se extinde Delfinariul din Constanţa
News - sâmbătă 12 decembrie 2020

Se extinde Delfinariul din Constanţa

Microrezervatia din Constanța atrage tot mai multi turisti chiar și în extrasezon. Pentru ca aceasta să se ridice la standarde europene se lucrează la foc continuu, iar conducerea a decis să investitească în extinderea bazinelor. În plus, Nini și ChanChan vor mai primi 4 parteneri de spectacol.

În luna iulie a acestui an a fost semnat contractul ce a dat startul lucrărilor de extindere a Delfinariului din Constanța. Proiectul prevede extinderea bazinului existent prin adăugarea unui bazin, cu realizarea unei zone ce va putea fi descoperită în sezonul favorabil și realizarea unei suprafeţe vitrate acrilice pentru creşterea activităţii de interacțiune cu delfinii.

Pe lângă modernizare, cei doi delfini, singuri de cativa ani, vor primi câțiva parteneri. Spectacolele vor fi astfel mai mari și mai atractive pentru publicul larg.   

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5,6 milioane euro, din care 70% sunt asigurați de către Ministerul Turismului, iar diferența de 30% de către Consiliului Judeţean Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Comandant de navă, decorat de Klaus Iohannis

A salvat oameni în Golful Mexic, nu a renunțat la nicio operațiune, indiferent de dificult…