Vremea rea aduce încasări record la Delfinariu

Microrezervatia din Constanța atrage tot mai multi turisti chiar și în extrasezon. Pentru ca aceasta să se ridice la standarde europene se lucrează la foc continuu, iar conducerea a decis să investitească în extinderea bazinelor. În plus, Nini și ChanChan vor mai primi 4 parteneri de spectacol.

În luna iulie a acestui an a fost semnat contractul ce a dat startul lucrărilor de extindere a Delfinariului din Constanța. Proiectul prevede extinderea bazinului existent prin adăugarea unui bazin, cu realizarea unei zone ce va putea fi descoperită în sezonul favorabil și realizarea unei suprafeţe vitrate acrilice pentru creşterea activităţii de interacțiune cu delfinii.

Pe lângă modernizare, cei doi delfini, singuri de cativa ani, vor primi câțiva parteneri. Spectacolele vor fi astfel mai mari și mai atractive pentru publicul larg.   

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5,6 milioane euro, din care 70% sunt asigurați de către Ministerul Turismului, iar diferența de 30% de către Consiliului Judeţean Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Șoferi inconștienți pe șosele

Un șofer a zburat peste sensul giratoriu, iar un altul a întors și a mers pe contrasens. S…