luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Se închide intersecţia din zona City Park Mall

Se închide intersecţia din zona City Park Mall

de Redacția Dotto

Anunț pentru șoferii constănțeni. Intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, zona City Park Mall va fi închisă circulației rutiere timp de două nopți. Pentru executarea lucrărilor de asfaltare, constănțenii sunt sfătuiți să evite artera în perioada 29-30 mai, în intervalul orar 22:00-05:00.

Reamintim, traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia, B-dul 1 Decembrie 1918 și B-dul Alexandru Lăpușneanu.

În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.  

Lucrările de asfaltare se vor derula pe timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația rutieră pe aceasta arteră intens circulată.  

Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.  

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult