Se închide intersecţia din zona City Park Mall

Anunț pentru șoferii constănțeni. Intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, zona City Park Mall va fi închisă circulației rutiere timp de două nopți. Pentru executarea lucrărilor de asfaltare, constănțenii sunt sfătuiți să evite artera în perioada 29-30 mai, în intervalul orar 22:00-05:00.

Reamintim, traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia, B-dul 1 Decembrie 1918 și B-dul Alexandru Lăpușneanu.

În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.  

Lucrările de asfaltare se vor derula pe timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația rutieră pe aceasta arteră intens circulată.  

Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…