sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Se modernizează drumurile județene

Se modernizează drumurile județene

de Redacția Dotto

În săptămâna 17 – 21 iulie 2023 angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene. Pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe:

DJ 393 Coroana – Albești: lucrări de modernizarea drumului-așternere piatră, turnare beton podețe și cofrare, așternere covor asfaltic;

DJ 222 Grădina – Hotar Județul Tulcea: lucrări de frezarea covorului asfaltic;

DJ 226 A lucrări de reparații poduri;

DJ 222: lucrări de siguranța circulației, reparații rigole;

DJ 226 B Pantelimon – DN 2 A: plombare îmbrăcăminți rutiere;

DJ 225 Mircea Vodă – Gherghina: așternere covor asfaltic;

DJ 391 Negru Vodă – Mangalia, DJ 225 Tortoman – Siliștea, DJ 222 Peștera – Pietreni, DJ 381 Medgidia – Ciocârlia: lucrări de estetică rutieră, cosire vegetație, tăiere cavalieri.

Lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor, potrivit Societății de Drumuri și Poduri Constanța. “Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse”, transmite compania.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult