piețele

Administrația locală are planuri mari pentru piețele constănțene. RAEDPP a făcut o analiză a piețelor pe care le are în administrare și a decis care dintre ele trebuie dărâmate și reconstruite și care modernizate.

După ce a tras linie Regia a concluzionat că Piețele TIC TAC și Tomis 3, piețe care vor fi deființate și în locul cărora vor fi construite altele noi. Modernizate vor fi și piețele Brotăcei și I.L.Caragiale.

În administrarea RAEDPP Constanța se află 8 piețe din oraș, piețe care vor fi supuse unui proiect amplu de modernizare anul acesta, spune directorul RAEDPP.

Mai multe certificate de urbanism au fost eliberate pentru desființarea unor piețe și modernizarea altora. Proiectul Regiei se va desfășura anul acesta, când vor fi reparate Piața Brotăcei și I.L.Caragiale, iar Piața TIC TAC și Tomis 3 demolate, pentru a fi construite unele noi și moderne.

Constănțenii au evitat în ultima perioadă piața TIC TAC, acolo unde mai funcționează doar 2 tarabe și prețurile sunt ridicate. Totodată, aceștia spun că o renovare completă a pieței ar fi binevenită.

În ceea ce privește fostele Galerii Soveja, directorul RAEDPP a spus că, în acel loc va fi construită, cel mai probabil, o parcare, conform doleanțelor constănțenilor rezidenți, dar decizia finală va fi luată în urma studiului de oportunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…