sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Se oprește apa în Cernavodă

Se oprește apa în Cernavodă

de Redacția Dotto

Apa potabilă va fi oprită pe mai multe străzi din orașul Cernavodă.

Motivul îl reprezintă executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă, de pe strada Crișan din Cernavodă. Astfel, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile joi, 20 iulie, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Afectați de lipsa apei vor fi consumatorii de pe străzile Crișan, Cuza Vodă și Mihai Eminescu, cu străzile adiacente. Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult