duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Se oprește apa în mai multe zone din Constanța

Se oprește apa în mai multe zone din Constanța

de Redacția Dotto

Apa potabilă va fi oprită în mai multe zone din Constanța.

Motivul îl reprezintă executarea unor lucrări de conectare a noii conducte la magistrala de pe bulevardul Tomis. Astfel va fi sistată furnizarea apei potabile de luni, 3 iulie, ora 22:00, până marți 4 iulie, ora 04:00. Afectați de lipsa apei vor fi consumatorii din cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus, Maurer, cei de pe bd. Aurel Vlaicu, precum și Centrele Comerciale din zonă.

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult