Se oprește apa în Medgidia

Atenție se oprește apa în Medgidia. Compania de apă anunță că va închide robinetele în municipiu de luni – 29 mai, ora 22:00, până marți – 30 mai, ora 04:00 dimineața.

Motivul îl reprezintă o serie de lucrări pentru modernizarea rețelei de apă și canalizare. Vor fi afectați de lipsa apei abonații RAJA la locuiesc în zona Spitalului, zonele Vest, Est și Hidrofor, Berărie și Catanga. Apa nu va curge la robinete nici în Satul Remus Opreanu.

Compania de apă le cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, RAJA îi sfătuiește pe abonații afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

”Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 31 –“Stație tratare apă, rezervoare și conducta transport Hârșova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare stație de ape uzate și conducta de refulare Mamaia Sat; Gospodării de apă Valu lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm ca echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.” transmit reprezentanții RAJA S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…