luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Se oprește apa în orașul Ovidiu

Se oprește apa în orașul Ovidiu

de Redacția Dotto

Atenție, se oprește apa în orașul Ovidiu.

RAJA anunță că va închide robinetele începând din această seară ora 22:00, până mâine, 4 iulie, la ora 10:00. . În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Ovidiu, Hotel Herberth’s, Distrigaz Sud Rețele și Brick Ovidiu. Motivul întreruperii apei îl reprezintă conectarea unei noi conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă.

Compania de apă le cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și îi roagă să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apa. “Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”, mai transmite RAJA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult