duminică, 14 aprilie, 2024
Home DOTTO News Se oprește apa în Tomis Nord

Se oprește apa în Tomis Nord

de Redacția Dotto

Locuitorii cartierului Tomis Nord nu vor avea astăzi apă potabilă. Compania de apă lucrează la remedierea unei avarii de pe bulevardul Tomis.

Din cauza complexității lucrărilor și a volumului mare de apă de la nivelul conductei avariate RAJA a închis toate robinetele care asigură alimentarea cu apă în cartierul Tomis Nord și pe bd. Tomis. Furnizarea apei va fi întreruptă în până la ora 19:00. RAJA le cere scuze abonaților pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp posibil.
Zone fără apă 09:00 – 19:00
Perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis;
Cartierele Anadalchioi și Tomis Nord;
Str. Poporului;
Zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și cei arondați punctele termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 100, 102, 117, 120 – 124 și 147.
Bd. Tomis, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult