sâmbătă, 18 mai, 2024
Home DOTTO News Se oprește apa!

Se oprește apa!

de Redacția Dotto
Dacia

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din orașul Constanța! RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, din noaptea de miercuri – 11 mai, ora 22.00, până joi – 12 mai, ora 11.00.

Motivul îl reprezintă lucrările de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat din municipiul Constanța. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal și Impact; zona comercială Nord (Carrefour, Dedeman și Selgros) și bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Baba Novac. Reabilitarea conductelor face parte dintr-un proiect în valoare de aproape 40 de miliioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare și constă în înlocuirea conductelor de aducțiune de la nivelul cișmelelor și a stațiilor de pompare Caragea Dermen, Călărași și Palas. Toți utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult