miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Se pot angaja pe perioadă nedeterminată

Se pot angaja pe perioadă nedeterminată

de Redacția Dotto

Vești bune pentru cei 2.000 de specialiștii din sănătate angajați în perioada stării de alertă, în direcțiile de sănătate publică și în serviciile de ambulanță.

Aceștia vor fi menținuți în sistem. Decizia a fost luată de Guvern, care a stabilit cadrul legal pentru organizarea examenelor, în vederea ocupării posturilor pe perioadă nedeterminată. Actul normativ completează Legea prin care personalul din unităţile sanitare cu paturi, serviciile de ambulanţă, direcţiile de sănătate publică sau instituţiile de asistenţă socială, încadrat în perioada stării de alertă fără concurs, pe perioadă determinată, pe posturi de execuţie, poate ocupa aceste posturi pe durată nedeterminată, prin concurs, promulgată de președintele Klaus Iohannis la sfârșitul lunii martie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult