PREGATIRE PLAJE

A început pregătirea plajelor pentru sezonul estival. În Mamaia au apărut deja primele utilaje care lucrează pentru amenajarea zonelor în care vom face plajă la vară.

Săptămâna trecută, reprezentanții Apelor Române au avut o întâlnire și cu operatorii de plajă care vor să știe dacă anul acesta vor putea amenaja cu beach baruri și șezlonguri pe porțiunile de plaje nou apărute în urma înnisipării.

Reprezentanții Apelor Române au făcut publice mai multe imagini cu utilaje care lucrează pe plajele din Mamaia. Este vorba despre buldoexcavatoare care nivelează nisipiul, iar în curând pe nisip vor ajunge și tractorașe care să ajute la pregătirea plajelor. Reprezentanții Apelor Române spun că suprafețele de nisip nou apărute anul trecut au fost înscrise în evidențele cadastrale și urmeză să fie trecute în inventarul statului român. Asta înseamnă că sunt mari șanse ca anul acesta la Mamaia să fie amplasate șezlonguri și beach baruri pe toată suprafața plajelor, până aproape de mal. Pentru viitoarea procedură de licitație, autoritățile pregătesc un concurs internațional de soluții cu tema Amenajarea complexă a plajelor din stațiunea Mamaia. Tot Apele Române dau asigurări că anul acesta operatorii își vor primi sectorele de plajă începînd cu 1 aprilie și nu la 1 iulie cum s-a întâmplat anul trecut.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…