marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Se pregătesc plajele pentru vară

Se pregătesc plajele pentru vară

de Andreea Bălan
PREGATIRE PLAJE

A început pregătirea plajelor pentru sezonul estival. În Mamaia au apărut deja primele utilaje care lucrează pentru amenajarea zonelor în care vom face plajă la vară.

Săptămâna trecută, reprezentanții Apelor Române au avut o întâlnire și cu operatorii de plajă care vor să știe dacă anul acesta vor putea amenaja cu beach baruri și șezlonguri pe porțiunile de plaje nou apărute în urma înnisipării.

Reprezentanții Apelor Române au făcut publice mai multe imagini cu utilaje care lucrează pe plajele din Mamaia. Este vorba despre buldoexcavatoare care nivelează nisipiul, iar în curând pe nisip vor ajunge și tractorașe care să ajute la pregătirea plajelor. Reprezentanții Apelor Române spun că suprafețele de nisip nou apărute anul trecut au fost înscrise în evidențele cadastrale și urmeză să fie trecute în inventarul statului român. Asta înseamnă că sunt mari șanse ca anul acesta la Mamaia să fie amplasate șezlonguri și beach baruri pe toată suprafața plajelor, până aproape de mal. Pentru viitoarea procedură de licitație, autoritățile pregătesc un concurs internațional de soluții cu tema Amenajarea complexă a plajelor din stațiunea Mamaia. Tot Apele Române dau asigurări că anul acesta operatorii își vor primi sectorele de plajă începînd cu 1 aprilie și nu la 1 iulie cum s-a întâmplat anul trecut.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult