joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Se prelungește programul înscrieri timpurii

Se prelungește programul înscrieri timpurii

de Redacția Dotto

Vesti bune pentru turistii care nu si-au  rezervat inca vacanta pe litoral. Hotelierii au decis sa prelungeasca programul inscrieri timpurii dupa, ce pana in acest moment s-au inregistrat vanzari cu aproape de 30 la suta mai mari decat anul trecut. Reducerile la vacantele cumparate acum, pot ajunge si pana la 40 la suta. Cifrele inregistrate de agenții dau sperante celor cu afaceri in turismul de la Marea Neagra care cred ca seznul acesta s-ar putea apropia de cel din 2019, considerat a fi unul de referinta pentru litoralul romanesc.

Eforie Nord este statiunea cea mai cautata de turistii care si-au facut rezervare prin programul inscrieri timpurii. Nu este de mirare, aici tarifele la cazare sunt mai mici, iar nisipul fin folosit la largirea plajelor pare sa fie un atuu important pentru statiune. In top se mai afla Mamaia si Neptun Olimp.

„Avem statiunea Eforie Nord pe primul loc in acest moment, apoi Mamaia, apoi Neptun-Olimp luate impreună. Eforie Nord, de-a lungul anilor s-a dezvoltat ca o statiune pentru familisti. Capacitatea de cazare a crescut destul de mult, in Eforie, sunt hoteluri care s-au renovat, hoteluri care au trecut la all-inclusive”

Ionut Nedea – manager agenție de turism

In plus, pe romani nu ii mai sperie acum nici razboiul de la granita iar pandemia este deja doar o amintire. Acum sejururile sunt mai lungi si cel mai important sunt achizitionate din timp. Cu cat mai din timp , cu atat mai ieftine.

”Tarifele in varf de sezon in cadrul hotelului nostru pornesc de la 339 euro pe noapte pentru doi adulti.Oaspetii care rezerva in aceasta perioada in sistem early-booking beneficiaza de de un discount de 2o%.”

Cristina Kalispera – manager hotel 4 *

O cazare pentru luna iunie cumparata acum ajunge la 1o5 lei pe noapte in Mamaia, la un hotel de 3 stele si la 195 de lei la patru stele. In Eforie Nord cifrele sunt ceva mai mici:  83 de lei pe noapte camera la doua stele, 85 de lei la trei stele si 287 lei pe noapte la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus. Iar in Neptun – Olimp preturile variaza in functie de conditii si confort, intre 90 si 350 de lei. 

Drept urmare multi dintre hotelieri au decis sa prelungeasca programul iar cei care nu si-au facut rezervari mai pot face asta si in luna aprilie. Reducerile sunt inca valabile.

„Cine cumpara acum si cine-a cumparat si inainte  de aceasta perioada a beneficiat de reduceri, marjând intre 15 și aproape 4o%, au fost discounturile”

Ionut Puznava – proprietar hotel 4*

Profilul turistului se schimba si el : cei care îşi rezervă din timp vacanţa aleg sejururi mai lungi decât cei care rezervă in ultimul moment. Durata medie a sejurului este de 6 nopti acum. Cifrele sunt destul de imbucuratoare, spun hotelierii, care cred ca litoralul romanesc isi va reveni anul acesta, mai ales ca vecinii bulgari sau hotelierii din Grecia sau Turcia au marit si ei preturile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult