Se reabilitează trotuarele pe strada Progresului din cartierul Km 4-5 

Pe tronsonul delimitat de străzile Liliacului și Sergent Nicolae Grindeanu se decapează suprafața pietonală și se demontează vechile borduri, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, pe porțiunea de drum pe care se lucrează. Ulterior, vor fi montate pavele moderne. 

Și pe străzile Liliacului și Lanului, se intervine asupra trotuarelor. Pe tronsoanele delimitate de strada Hatman Arbore și strada Pandurilor, se montează pavele moderne, după ce terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri. 

Pe strada Dimitrie Anghel și pe aleea Topolog continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale.  Se decapează trotuarele și aleile de acces în scările de bloc, se înlocuiesc bordurile vechi cu unele noi iar la final suprafețele pietonale vor fi asfaltate. 

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autototurismele pe trotuar sau pe carosabil. 

Recomandăm participanților la trafic să manifeste atenție sporită în zonele în care se efectuează lucrări și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…