sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Se recondiționează trotuarele în mai multe zone din Constanța

Se recondiționează trotuarele în mai multe zone din Constanța

de Redacția Dotto

Lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale se desfășoară în mai multe zone din Constanța.

Echipele Confort Urban intervin săptămâna aceasta pe strada Mugurului din cartierul Km 5, pe strada Ciprian Porumbescu și Sublocotenent Gheorghe Economu din cartierul Faleză Nord, în cartierul Coiciu, pe strada Fulgerului, pe bulevardul Mamaia, dar și pe bulevardul Al. Lăpușneanu.

În toate aceste zone sunt recondiționate trotuarele. Au fost decapate suprafețele pietonale, s-au înlocuit bordurile, terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră, urmând a fi turnat un nou strat de asfalt destinat traficului pietonal.

În zona bulevardelor, se refac trotuarele prin, înlocuirea bordurilor, se construiesc pistele pentru biciclete și se refac aleile de acces în scările blocurilor și cele dintre blocuri.

Totodată, au fost construite casete pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. Reprezentanții primăriei fac apel la conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult