Se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele în județul Constanța
HomeActualitateSe redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele în județul Constanța
Actualitate - News - 5 zile în urmă

Se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele în județul Constanța

Vești bune pentru constănțeni. Se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele, dar fără a se depăși gradul de ocupare de 30%. Măsura, care este valabilă din data de 14 ianuarie, nu se va aplica în câteva localități din județ unde rata incidenței cazurilor de COVID-19 este în continuare ridicată.

Bun găsit! Se mai relaxează restricțiile în câteva localități din județul Constanța. Se vor putea redeschide restaurantele, cafenelele și cinematografele însă doar la o capacitate de 30%, între orele 06 și 23.Administratorii și proprietarii spaţiilor publice deschise au obligația afişării la loc vizibil informaţii privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile respective.

Totuși, organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este interzisă. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului tot în intervalul orar 06-23 .Excepție fac Constanța, Mangalia, Costinești, Cumpăna, Limanu, Lumina și Tuzla, unde rata de incidență depășește pragul de 3/1.000 locuitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Navigatorii nu sunt prinși în Programul Național de Vaccinare

Navigatorii nu sunt înregistrați în Registrul General de Evidență al Salariaților – …