miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Se reia distribuirea tichetelor de vaccinare

Se reia distribuirea tichetelor de vaccinare

de Ileana Gheorghiu

Se reia distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele vaccinate. Începând de mâine, persoanele cu schema completă de vaccinare își vor putea ridica tichetele.

Persoanele eligibile pentru ridicarea tichetelor de vaccinare sunt cele care s-au vaccinat cu schema completă în perioada 3 septembrie 2021 – 30 noiembrie 2021. Acestea sunt așteptate pentru ridicarea tichetelor la Pavilionul Expozițional între orele 08:00 și 18:00. Pentru cei vaccinați după data de 30 noiembrie 2021 distribuirea tichetelor se va face după ce nu mai sunt solicitări din partea celor vaccinați în lunile septembrie-noiembrie 2021. Valoare tichetelor de masă este de 100 de lei. Autoritățile locale subliniază că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult